Mozzik u jep fund aludimeve për tradhti ndaj Loredanës

Ditën e djeshme, Mozzik publikoi biseda të vjetra, nga koha kur i shkruante Lotinës.
Mozzik u jep fund aludimeve për tradhti ndaj Loredanës

Ditën e djeshme, Mozzik publikoi biseda të vjetra, nga koha kur i shkruante Lotinës.

Ajo që ra në sytë e ndjekësve ishin datat e vjetra dhe menjëherë ndjekësit vërejtën se Mozzik, i ka shkruar të dashurës së tij të tanishme Lotinës, gjatë kohës që ishte me Loredanën.

Dhe Mozzik nuk u la kohë të gjatë këtyre aludimeve dhe si duket përgjigjjen e dha menjëherë përmes një postimi.

“Unë nuk jam një tradhtar, jam një krijues i hiteve,” shkroi Mozzik në postimin e tij.