Këmbimi valutor 5 Korrik/ Me sa blihen e shiten monedhat e huaja ditën e sotme

Në tregun e këmbimit valutor, ditën e sotme (e premte, 5 Korrik), një dollar amerikan do blihet me 92.1 lekë dhe do shitet me 93.1 lekë. Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 99.8 lekë dhe do shitet me 100.6 lekë.
Këmbimi valutor 5 Korrik/ Me sa blihen e shiten monedhat e huaja ditën e sotme

Në tregun e këmbimit valutor, ditën e sotme (e premte, 5 Korrik), një dollar amerikan do blihet me 92.1 lekë dhe do shitet me 93.1 lekë. Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 99.8 lekë dhe do shitet me 100.6 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 102.2 lekë dhe do shitet me 103.2 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.5 lekë dhe do shitet me 118.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për monedhat e huaja: