Arratiset nga burgu Marko Roshiç i dënuar nga Gjykata Themelore për vrasjen e Oliver Ivanoviçit

Marko Roshiç është arratisur nga burgu, sipas mediave kosovare.
Arratiset nga burgu Marko Roshiç i dënuar nga Gjykata Themelore për vrasjen e Oliver Ivanoviçit

Marko Roshiç është arratisur nga burgu, sipas mediave kosovare.

Roshiç u dënua si një nga 3 autorët e vrasjes së Oliver Ivanoviçit, të premten nga Gjykata Themelore. 
Ndërkohë që të premten, më 28 qershor, Departamenti Special i Gjykatës Themelore në Prishtinë i ka dënuar më 20 vjet burgim katër të akuzuarit për vrasjen e politikanit serb, Oliver Ivanoviç.

Në mesin e të dënuarve është edhe Marko Roshiq për “pjesëmarrje ose organizim i grupit kriminal” lidhur me “vrasje të rëndë, i dënuar me 8 vite burg dhe 10 mijë euro gjobë.

Asnjëri nga të akuzuarit nuk ishte prezent në sallën e gjyqit në momentin e shpalljes së vendimit.